Dichterbij jezelf komen
is een beweging

Contact

Wil je meer weten of een afspraak maken voor een intakegesprek? Bel 06 12 93 01 24 of stuur een mail: info@gestaltpraktijkamsterdam.nl. Je kunt natuurlijk ook een bericht sturen via onderstaand formulier.

Mocht je liever willen beeldbellen (omdat je mogelijk verder weg woont of  vanwege een andere reden) dan kan dat ook. Ik gebruik het beeldbelprogramma van Therapieland, waarmee de privacy volledig gewaarborgd is volgens de AVG-wetgeving. De lichaamsgerichte aanpak blijft ook bij deze vorm van therapie centraal staan.

Kijk onder het kopje Info & Tarieven – Privacybeleid hoe ik met je gegevens omga. En mocht je meer willen weten over mijn opleidingsachtergrond en lidmaatschappen, kijk onder het kopje Over mij.

Bereikbaarheid: de praktijk is niet toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, vanwege 1 aanwezige binnentrap. Er zijn parkeerplekken op de gracht waarbij het centrumtarief geldt. Kom je met het OV: tram 5, uitstappen halte Nieuwe Willemstraat, je loopt links de Lijnbaansgracht op tot aan het eind en gaat dan rechts de Brouwersgracht op, je passeert de Driehoeksstraat en dan is het ongeveer het 4e pand van de hoek (ong. 10 min lopen). Of je neemt bus 18/21, uitstappen op de halte Buiten Brouwersstraat en loopt dan richting Haarlemmerdijk, je steekt deze over, rechtdoor lopen naar Brouwersgracht, brug over en meteen rechts de Brouwersgracht op (ong. 7 min. lopen).

Gestaltpraktijk Amsterdam

De Praktijk – Brouwersgracht 675
1015 GJ Amsterdam

Madeleine Maurick
T +31 (0)6 1293 0124
info@gestaltpraktijkamsterdam.nl

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.